Проблемите за Шакира през последните години буквално не спират. Освен тежката

...
Проблемите за Шакира през последните години буквално не спират. Освен тежката
Коментари Харесай

Проблемите с данъчните за Шакира продължават

Проблемите за Шакира през последните години безусловно не стопират. Освен тежката разлъка с Жерар Пике и всички съпътстващи я драми, изпълнителката има проблеми с данъчните в Испания.
 Шакира на VMAs - по какъв начин прикова всички погледи към себе си
Когато всички погледи са вперени в Шакира

Изпълнителката знае по какъв начин се прави

И тези проблеми не са завършили, тъй като прокурори от Барселона още веднъж упрекват 46-годишната колумбийка в укриване на налози. Според тяхно изказване пред Associated Press Шакира не е платила 6.7 милиона евро налози за 2018 година

Испанските прокурори настояват, че изпълнителката е избегнала заплащането на тези налози, като е употребила услугите на офшорна компания, основана в страна, която е считана за данъчен Рай, съгласно People.
 Снимка 628403

Самата Шакира, която към този момент живее в Маями, е наясно с новите обвинявания против нея. А новината за тях идва откакто през месец юли испанският съд съобщи, че води следствие против хипотетични измами за въпросната година.

Тогава представители на Шакира отхвърлиха обвиняванията и обявиха, че тя постоянно е следвала закона и се е допитвала до най-хубавите данъчни специалисти. Освен всичко това, изпълнителката би трябвало да се изправи пред съда по обвиняванията, че е укрила налози в размер на 13.9 милиона $ в интервала 2012-2014 година
 Шакира, символиката в песните ѝ и разчистването на живота ѝ от
Шакира разчиства " плъховете " в живота си

Изпълнителката разчиства живота си от вредители

Властите настояват, че през въпросния период тя е прекарвала по-голямата част от времето си в Испания. Затова и би трябвало да заплати съответните данъци. Според Шакира това не е правилно и множеството време е прекарала на Бахамите, където е живяла непрекъснато. Според Associated Press, в случай че бъде приета за отговорна по това дело, я грози затвор до осем години и солена санкция.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР